marți, 26 iulie 2011

The lake house

Nu stiu ce mi-a venit sa scriu despre filmul asta. Pur si simplu l-am ales dintre multe altele la intamplare, dar mi-a placut.

Filmul prezinta  povestea de dragoste dintre Alex si Kate. Doar ca relatita celor doi nu este una tocmai ca toate celelalte. Cei doi protagonisti se cunosc si se indragostesc fara ca macar sa se vada. Asta pentru ca traiesc in perioade de timp diferite. Kate in urma cu doi ani isi vinde casa  dar nu il cunoaste niciodata pe propietarul ce i-a urmat ei. Ea ii lasa doar o scrisoare. In anul 2006, cu doi ani mai tarziu de la vanzarea casei  Kate duce o noua viata si este stabilita acum intr-o adevarata metropola.

Alex isi trieste si el viata in noua lui casa, casa de langa lac, cea pe care tocmai a cumparat-o de la Kate, doar ca cel care se indragosteste de ea  este Alex din 2004, din anul in care a cumparat casa, nu alex din prezentul lui Kate.

Pentru a sfida aceasta bariera a timpului ei decid sa se intalneasca. Astfel Kate ii scrie lui Alex  ca peste fix doi ani incepand de maine  sa se intalneasca cu ea la un loc stabilit de ei. In timp ce Kate are de asteptat o singura zi, Alex trebuie sa astepte doi ani. Planul nu merge asa cum si-au propus dar daca o sa spun mai multe  o sa stric tot farmecul filmului. Vizionare placuta. Have fun.

P.s. Quote din film

Doar de dragul conversatiei, ce zi este acolo?
14 aprilie 2004.

Nu. Este 14 aprilie 2006
Aceasi zi dar la distanta de doi ani.

Chiar se poate intampla acest lucru?

P.p.s : Remarc de asemenea actorii senzationali ce joaca in acest film. La fel ca mai toate datiile Keanu Reeves si Sandra Bullock au facut o treaba minunata.

Un comentariu:

Pavel Ilinca spunea...

asta e unul dintre filmele mele preferate :D