marți, 30 august 2011

(500) Days of Summer

Sau 500 de zile cu Summer. Un film exceptional care NU a rulat la vremea lui in cinematografele din Romania. De ce a fost exclus de la noi din tara? Ha? Poate sa imi raspunda si mie cineva la intrebarea asta?

Filmul prezinta povestea pasionala a relatiei dintre Summer si Tom. Ea care nu crede in dragoste si el  care se indragosteste nebuneste de ea.  Ce se intampla cu o relatie atunci cand unul dintre cei doi participanti se implica mai  mult decat celalat?

Povestea de dragoste in sine nu este foarte spectaculoasa, dar modul cum este reprodusa este ingenios. Ideea de a numerota zilele nu am mai intalnit-o pana acum si asta pana la urma da o nota de unicitate filmului.

Actorii au jucat superb. Summer avea tot timpul un aer deosebit, o alura incantatoare la care a contribuit foarte mult si Zooey Deshanel. Dar sa nu uitam si de Joseph Gordon-Levitt ( Pe care probabil l-ati vazut in Inception) pentru ca si el merita toate aplauzele noastre.

Finalul este unul oarecum ironic daca pot spune asa.

Asta este un must see pentru toata lumea

Concluzia: Daca viata ta nu a luat-o pe drumul care trebuie, daca lucrurile nu s-au intamplat asa cum te asteptai tu... Nu dispera, destinul mai are multe pentru tine.

2 comentarii:

Pavel Ilinca spunea...

ultima fraza e profunda :)) superb filmul!

The London Rain spunea...

Unul din filmele mele preferate ...